Sok kommentárt nem érdemes az alábbi felvételekhez fűzni, hiszen a demenciával egyre elkeseredettebb harcot vívó Joe Biden már a választás előtt “kikotyoghatta” a szervezett választási csalás tényét;

“közösen összehoztuk, azt hiszem, az amerikai politikatörténet legkiterjedtebb, és legbefogadóbb választási csalási szervezetét”



A fenti beismerés miatt Biden vállalhatatlan figurává vált a még ép ésszel gondolkodni képes demokratapártiak számára. Dick Morris, a korábbi demokrata párti elnök, Bill Clinton egykori tanácsadója is kénytelen-kelletlen a republikánus oldalra állt: Morris szerint Joe Biden és kampánycsapata összejátszott a cinkos médiával. A média, a közvélemény-kutatók és a demokraták célja is az volt, hogy egy olyan, hamis közhangulatot teremtsenek, mely szerint Joe Biden már megnyerte a választásokat – így aztán a levélszavazatokkal elkövetett csalás után már senkit sem fog meglepetésként érni Biden győzelme.

A választás roppant szoros, miközben Trump előnye több államban folyamatosan csökken a beérkező, a legtöbb államban akár egy gázszámlával is leadható levélszavazatok miatt.

További, aktuális információkat a DAMTV élő választási műsorában talál, az S21-es csatorna DVB-C multiplexén (médiaboxon az egyes és a kettes csatorna), illetve az analóg C09-es csatornán.

(Dél-amerikai Magyar Hírlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük