Előfizetés

DÉL-AMERIKAI MAGYAR HÍRLAP
1922 óta a dél-amerikai magyarság szolgálatában

Terjedelem és megjelenési periódus:

16 oldalas napilap a hét minden napján megjelenik, továbbá pénteken egy 32 – 48 oldal közötti terjedelmű, olvasmányos témákkal jelentkező hétvégi számmal egészül ki. Így hetente összesen 148 – 160 oldalnyi olvasnivalót kínálunk Előfizetőink számára – a kontinensen megmaradt egyetlen magyar nyelvű napilapként.

A Dél-amerikai Magyar Hírlaphoz csomagoltan egyéb dél-amerikai lapok, időszaki kiadványok, hirdetéseket tartalmazó kiadványok, termékkatalógusok és színes magazinok is érkeznek / érkezhetnek, ezek további költségtérítés nélkül kerülnek a Tisztelt Előfizetőink postaládájába. Ezek rendszerint nem a kiadónk termékei, így a velük kapcsolatos kérdésekkel keressék a lapokban megjelölt szerkesztőségi elérhetőségeket!

A 2020-ban újraindult Hírlap korábbi terjedelmei, illetve megjelenési ciklusai:
40 oldal, hetilap (2022 július 1-től)
20 oldal, hetilap (2022 januárjától)
16 oldal, hetilap (2021 áprilistól az év végéig)
24-32 oldal, havilap (2020 augusztus 20-tól)
Ezt megelőzően 32 oldalas, időszaki kiadvány.


Méret:
315 x 470 mm-es berliner/midi

Nyomdatechnika:
Ofszet nyomda nagyobbrészt kétszínnyomással, továbbá 4 – 12 oldalon négyszínnyomással.

Terjesztés:

Előfizethető Dél-Amerika bármely államából. Előfizetési periódus: egy éves, előre fizetendő. Negyed-, és féléves, valamint év közbeni előfizetésre nincs lehetőség! Kérjük, előfizetési igényét legkésőbb tárgyév december 20-ig jelezze, az előfizetési díjának legkésőbb december 30-ig történő, hiánytalan beérkezéséről pedig gondoskodjon! Meglévő Előfizetők számára nincs más teendő, mint a lapszámmal együtt kapott útmutató alapján eljárni. Az idei évben az éves DAMTV televízió-előfizetés ingyenesen jár a Hírlap és a vele együtt megjelenő színes mellékletek (DAM Katonai Magazin, Új Magyar Informatika, Dél-amerikai Férfimagazin és a Dél-amerikai Magyar Nő c. magazin, illetve a szezonális magazinmellékletek) mellé. A 2023-as Előfizetők ingyen kapják meg a Dél-amerikai Magyar Hírlap Évkönyvét is. Az előfizetése meghosszabbítása mellett új előfizetői címre történő ajándékozás esetében mindkét (illetve minden további) előfizetésre 10% kedvezményt biztosítunk. Új előfizetés igénylése tárgyév december 20-ig a hirlap@dam.hu címen, vagy december utolsó munkanapjáig szerkesztőségünkben személyes ügyintézéssel lehetséges.

A Hétvégi Magazin (hétvégi kiegészítő szám) előfizetési díja

Kedvezményes éves előfizetési díj Paraguayban 899.000 PYG. Egy szám ára 20.000 PYG. Laponként kizárólag a szerkesztőségben vásárolható meg, korlátozott számban. Újságárusoknál nem kerül terjesztésre! Paraguayon kívüli éves előfizetési díjak;

Argentína, Brazília, Chile, Bolívia, Uruguay, Kolumbia, Ecuador, Peru és Venezuela – 1.999.000 PYG (kb. 280 USD, paraguayi guaraniban fizethető meg). Suriname, Guyana – 2.399.000 PYG (kb. 335 USD).

A dél-amerikai függő területeken, valamint a Dél-Amerikán kívüli országokban jelenleg nincs mód előfizetés vásárlására, illetve kézbesítésre. A terveink szerint, amennyiben a szükséges műszaki fejlesztések lehetővé teszik, a 2024-es előfizetések legalább online formában elérhetőek lesznek a világ bármely államából megfelelő internetkapcsolat és DRM-kompatibilis olvasóeszköz használata mellett. A DAMTV ajándékként járó hozzáférési lehetősége és egyes, a laphoz csomagolt magazinok, könyvek jogtulajdonosi korlátozások miatt nem képezik részét ennek az ajánlatnak. Ezek hiánya miatt kompenzáció és árengedmény nem illeti meg a Dél-Amerikán kívüli Előfizetőt.

A Napilap előfizethetősége

A napilap fizikai terjesztése jelenleg kizárólag Paraguayban, továbbá Argentína, Uruguay és Brazília egyes-, a disztribúciós rendszer számára elérhető területein kerül sor, ahol a napilap legalább a hét öt napján aznapi kézbesítéssel kézbesíthető. Az összes meglévő Hetilap Előfizető jogosult a Napilap online olvasón keresztüli elérésére. Fizikai szám megrendelésének igénye esetén, amennyiben az elosztás szempontjából lehetséges címre kéri, kérjük kérje egyedi árajánlatunkat!

A Dél-amerikai Magyar Hírlap 2023 áprilisában napilappá vált. Előfizetőként ez Önt semmiben sem érinti: a napilapot online formában további díj megfizetése nélkül olvashatja, míg az olvasmányos hetilap továbbra is a szokott módon, annak fizikai valójában érkezik a postaládájába Dél-Amerika minden országában.