Egész napos műsorral zárul ma a közmédia jótékonysági kampánya, a Jónak lenni jó!, amelynek idei kedvezményezettje az Együtt az Autistákért Alapítvány. Reggel 9-től 22 óra 30 percig a Duna és a Duna World csatornán láthatják a nézők az adománygyűjtő műsort. A közönség találkozhat Miklósa Erikával, Rúzsa Magdival, Ákossal, Kökény Attilával és Vastag Csabával is. A műsorfolyamba a közmédia szinte összes televíziós és rádiós csatornája bekapcsolódik valamilyen formában.
    
Az árverésen szereplő tárgyakról és a fix áron még megvásárolható tárgyakról a www.mediaklikk.hu\jonaklennijo oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.
    
Egész nap várják telefonon a pénzbeni felajánlásokat. Mindezeken felül a 13616-as szám tárcsázásával vagy a 13616-as számra küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt.
    
A kedvezményezett alapítvány célja, hogy egy élhetőbb világot teremtsenek az autistáknak, ahol az embertársaik megértik, elfogadják és segítik őket a mindennapi életben. A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá.


(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük