Akárhogy is igyekeznek a háborús uszítók, akármennyi hazugsággal támad is a Soros-hálózat, ellen fogunk állni és nem engedjük, hogy belerángassák hazánkat a háborúba – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz “európai parlamenti” képviselője a közösségi oldalára feltöltött videónyilatkozatában csütörtökön.

Hidvéghi Balázs az ún. “európai parlament” strasbourgi épületében rögzített nyilatkozatában úgy fogalmazott: “a háborúpártiak már ott tartanak, hogy ne csak fegyvereket, hanem katonákat is küldjünk harcolni Ukrajnába”.
    
Magyarországot folyamatosan támadják, mert a következetesen kiáll a tűzszünet és a béke mellett – mondta a politikus, majd kiemelte: most épp a háborúpárti Vera Jourová “európai értékekért” és átláthatóságért felelős biztos “pocskondiázza” Magyarországot.
    
“Jourovát már jól ismerjük” – fogalmazott Hidvéghi, majd hozzátette: az “európai bizottság” tagja a háborúban busásan nyerészkedő Soros György egyik fő brüsszeli embere. Közölte továbbá: Jourová az elmúlt években “arcátlanul támadta és sértegette a magyarokat”. Azt is mondta, hogy kudarcnak érzi, hogy nem sikerült megváltoztatni Magyarország politikáját. Jourová brüsszeli teljesítménye kritikán aluli, egy uniós biztoshoz méltatlan ámokfutás – jelentette ki.
    
Biztosi karrierje néhány hónap múlva véget ér, nem fog hiányozni – mondta a fideszes politikus.
    
“Akárhogy is igyekeznek a háborús uszítók, akármennyi hazugsággal támad is a Soros-hálózat, ellen fogunk állni, és nem engedjük, hogy belerángassák hazánkat a háborúba. Elegünk van az olyan pökhendi alakokból, mint Vera Jourová” – fogalmazott Hidvéghi Balázs, majd kijelentette: Brüsszelben változás kell.


(MTI / A címlapkép illusztráció: MTI/Mészáros János)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük