Gyurcsányék megint lebuktatták Brüsszelt: a “demokratikus koalíció” elnöke korábban egy rádióinterjúban azt állította, hogy “ők mondják tollba” Brüsszelnek a Magyarországnak szabott újabb és újabb feltételeket azért, hogy addig se érkezhessenek meg az uniós pénzek – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön a közösségi médiába feltöltött videóban.

Hollik István hozzátette, ezt azzal egészítették ki, hogy ha Dobrev Klára lenne hatalmon, azonnal megjönne az a pénz, amivel Brüsszel tartozik. A kommunikációs igazgató szerint a Gyurcsány klán ezzel valójában azt mondta, hogy politikai alapon együttműködve Brüsszellel az uniós pénzeket egyszerűen zsarolásra használják azért, hogy újra hatalomra kerülhessenek.
    
“Gyurcsányék tehát lebuktatták Brüsszelt és saját magukat is. Szó sincs itt jogállamisági problémákról. A képlet egyszerű: ha nemzeti kormány van, amelynek a magyarok érdeke az első, annak Brüsszel – durván visszaélve a hatalmával – nem fizet, ha viszont az a dollárbaloldal lenne hatalmon, amely úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül, annak igen” – fogalmazott a politikus, azt kérdezve: mi ez, ha nem óriási önleleplezés?


(MTI nyomán / A címlapkép korábban készült: MTI/Koszticsák Szilárd)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük