A tömeges bevándorlás minden formájának gátat kell szabni, történjen az illegálisan, a zöldhatáron át, munkavállalóként vagy letelepedési kötvény útján – hangsúlyozta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke. A politikus hangsúlyozta: az akkumulátorgyárak építése kapcsán létesült mintegy 19 ezer munkahelyet elsősorban nem a magyar embereknek hozták létre, azokra külföldről csábítanak dolgozókat.
    
Láthatjuk, hogy Nyugat-Európában egy lakosságcsere zajlik, láthatjuk, hogy a magyar kormány is ehhez asszisztál – jelentette ki, azokra a felmérésekre hivatkozva, amelyek szerint a főváros egyes kerületeiben már a lakók egynegyede külföldi.
    
Dócs Dávid arról beszélt: 62 éve írták alá a vendégmunkások érkezését lehetővé tevő német-török megállapodást, és Berlinben tavaly már a Mohamed volt a leggyakrabban adott fiú keresztnév.
    
“Magyarországon mi nem szeretnénk ilyen jövőt” – fogalmazott a Mi Hazánk politikusa. Azt is hangsúlyozta: pártja nem idegengyűlölő, elfogadják, ha tanulni vagy magyar alkalmazottal be nem tölthető állásba érkeznek külföldiek az országba, de nemet mondanak a tömeges bevándorlásra, a társadalom “felhígítására”.


(MTI / A címlapkép korábban készült: MTI/Máthé Zoltán)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük