Mosena Estilla a 23. helyen végzett, így nem jutott tovább a női műugrók 1 méteres selejtezőjéből kedden a római Európa-bajnokságon. A 25 esztendős Mosena – akinek édesanyja magyar, Nagy Ibolya az 1992-es barcelonai olimpián toronyugróként vett részt – első két ugrását elrontotta, nem tudott teljesen függőleges helyzetben a vízbe érkezni. A magyar versenyző végül 181,80 ponttal zárt.
    
A 24 fős mezőnyben több ugró is nagyot hibázott, a lengyel Kaja Skrzek például a második sorozat után már nem is folytatta. A selejtezőből a hazai közönség előtt szereplő, címvédő Elena Bertocchi jutott tovább a legjobb eredménnyel.
    
“Természetesen nem vagyok elégedett, hiszen edzéseken ennél sokkal jobban ment a dolog. Egyszerűen nem volt meg bennem az a versenyállapot, amit szoktam érezni. Ez van, remélem a három méterre és a szinkronra már jobb lesz a dolog” – mondta az MTI-nek Mosena, aki csütörtökön Kovács Eszterrel szinkronműgrásban lesz érdekelt, pénteken pedig a 3 méter selejtezőjében indul. Utóbbi számban a Duna Arénában rendezett világbajnokságon közel volt az elődöntőhöz, végül ott a 21. lett.


(MTI / Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük