Ezúttal nem prostitúció van a háttérben: rablás miatt “ítélt el” a bíróság két cigány-“lányt”, mert egy fővárosi gyorsétteremben erőszakkal elvették egy külföldi mobiltelefonját. A cigánybűnözést a szokott korban kezdő “lányok” a bűncselekmény elkövetésekor 12 és 14 évesek voltak – közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

A “lányok” munka közben… avagy a rablás képei.
(Forrás: Magyarország Ügyészsége)



A vádirat szerint 2018. október 4-én este az egyik V. kerületi gyorsétteremben a 14 éves “lány” egy olasz állampolgárhoz lépett és angolul megkérdezte az időt. A sértett megmutatta a karóráját, de a vádlott közölte vele, hogy az időt a telefonján akarja megtekinteni. A sértett elővette a mobilját, a “lány” pedig a készüléket ki akarta csavarni a kezéből. A sértett nem engedte el a telefont, ekkor a “lányok” egy oszlophoz nyomták, és a 14 éves vádlott elkezdte “szorongatni” a nyakát. Mert hogy a fojtogatást – ha cigányok az elkövetők – “szorongatásnak” nevezi mostanában az illetékes “eljáró” szerv… a közönséges rablást pedig “erőszakkal vették el”-nek.
    
Miután megszerezték a telefont az olasztól, a 14 éves “lány” kiszaladt vele az étteremből, társa pedig igyekezett visszatartani a készülék gazdáját. A sértett kiabálására az étteremben tartózkodó ismerősei a “lány” után futottak, aki a telefont a földre dobta – írták.
    
A két “lány” ellen társtettesként elkövetett rablás miatt emelt vádat a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség. A Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú, nem jogerős – és egyúttal nevetséges – ítéletében a fiatalabb “lányt” két év javítóintézeti nevelésre, bűntársát egy év fogházra “ítélte” – és megszüntette ideiglenes elbocsátását a korábbi javítóintézeti nevelésből.

A fiatal bűnöző cigányok így tovább “öregbítették” Magyarország világszerte jól ismert “hírnevét”, újabb károkat okozva a magyar turizmusnak. A nevetségesen enyhe büntetés ennek tükrében teljességgel érthetetlen és elfogadhatatlan.

FIGYELMEZTETÉS!
Magyarországra utazó olvasóink figyelmébe: soha, semmilyen esetre se elegyedjen szóba egy cigánnyal! Olyan lehetőség nem létezik, hogy Önnek egy ilyen jót akarna. Ha “leszólítják”, csak rablási kísérlet, trükkös lopás vagy átverés lehet a háttérben. A biztonsága érdekében mindig kerülje el a cigányokat! Cigányok megjelenésekor különös gonddal ügyeljen értékeire! A legjobb, ha a társaság összezárkózik: a nők és a gyerekek a férfiak mögé kerüljenek. Minden esetben figyeljenek oda egymásra és az értékeikre! Ha egyedül utazik, amilyen gyorsan csak lehet, hagyja el a helyet, ahol cigányok jelentek meg. Különösen igaz ez, ha az esti órákban, szórakozóhelyen, vagy nem túl forgalmas városrészen tartózkodik. Számtalan rablás, csalás és gyilkosság köthető a cigányokhoz Magyarországon. Ne legyen Ön, vagy egy családtagja a következő áldozat!
Kovács János,
A Dél-amerikai Magyar Hírlap biztonságpolitikai szakértője,
Paraguay


(MTI nyomán / Címlapkép: Magyarország Ügyészsége, képernyőmentés)

2 thoughts on ““Elítélt” a bíróság két cigány-“lányt””
  1. A cigány nem ember. Szó szerint kell érteni, ezek nem emberi lények!

    Nagyon vigyázzon mindenki. Magyarországon rettenetesen elpofátlanodtak ezek a retkek a botrányosan alulméretezett “ítéletek” miatt. Ha el is kapják a cigányt nagy nehezen, egy rablás 0-1 évet ér jellemzően. Egy késelés 0-1,5 év, vagy ha meghal a szerencsétlen, akkor 2-3, már amit le kell ülnie a “virtuálisan” kiszabott “ítéletekből”. Merthogy amit a cikkekben olvas “évekről”, annak köze sincs a valósághoz! A “büntetések” legfeljebb 2/3-át kell leülniük a tetveknek.

    Ezeknek a “büntetéseknek” semmiféle visszatartóerejük nincsen a cigányok számára. A “börtönt” – értsd, a mi dél-amerikai szemünkkel nézve elit wellness-szállodát – kiképzőtérnek és ismerkedési lehetőségnek tekintik az újabb bűncselekmények kiterveléséhez. És a hülye magyar állam még el is tartja őket közben, méghozzá luxuskörülmények között!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük