Erős választ adott a balliberális támadásokra Magyarország legolvasottabb jobboldali hírportálja, a Vadhajtások. A közösségi médiában tették közzé az alábbi üzenetet, amelyet változtatás nélkül közlünk:

Tisztáznunk kell egy félreértést!

Elkezdődött oldalunkon a liberálisok által az a vágyvezérelt kommentelés, hogy felkészül a Vadhajtások. Hamarosan minket zárnak be. Mi következünk.

Mindenki nyugodjon le, Magyarország legolvasottabb jobboldali lapja nem lesz bezárva. Hogyan lenne bezárva olyan lap, amelyik a legnagyobb jobboldali közösséget építette fel. Hogyan gondoljátok, hogy azt az oldalt bezárja bárki is, ami több hónapja ellenfél nélkül ül a trónon és hetente 300-400 ezer interakciót generál áttörve ezzel egy olyan határt, ami közelíti Orbán Viktor 1 millió feletti követővel rendelkező oldalára leadott reakciókat. Hogyan zárnának be olyan lapot, amit havonta 6 millióan kattintanak le. Hogyan lenne bezárva az a lap, ahova naponta átlagban már 4000 komment érkezik, havonta 110-120 ezer komment a weboldalra.

Tudjátok mi a gáz? Értjük azt, hogy erre vágytok. De megmondjuk ki tudja bezárni lapunkat. Ti! Egyedül ti tudjátok bezárni. 12 éve nem esik le nektek, hogy full hülyék vagytok. Na, mi is ebből élünk. A hülye vágyaitokból, amit nagy pofával még kiabáltok is. Ha ti nem lennétek ilyen hülyék, a lapunk nem is lenne ilyen sikeres.

Érthetően:Ti olyan hülyék vagytok, hogy belőletek élünk.
Vergődjetek!


(Forrás: Vadhajtások)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük