Tisztelt Előfizetőink! A kialakult európai háborús helyzet és a 2022-es magyarországi választások miatt az április elsejei és a rá következő Hírlap is 32 oldalon jelenik meg. Hiába az emelt oldalszám, most sem maradt hely minden folytatásos cikksorozatunknak – azonban most már nem kell sokat várni a folytatásra! Közkedvelt sorozataink a tervek szerint a választások eredményével foglalkozó április 8-i lapszám után, április 15-től folytatásra kerülnek.


VÁLASZTÁS ÉS NÉPSZAVAZÁS 2022

GYŐZELEM!

Sorozatban negyedszerre is FIDESZ-KDNP kétharmad

Mi történt a választáson? Eredmények, nyilatkozatok – megmutatunk mindent a 16 oldalas választási riportunkban.


HÁBORÚ EURÓPÁBAN

Folytatódtak az ukrajnai speciális műveletek

Nem sikerült eredményt elérni a béketárgyalásokon. Az orosz fél kivonta erőit Kijev alól, a kreml közlése szerint azért, hogy a további béketárgyalásokhoz biztosítsa a jóindulatát. Közben az oroszok döntő ütközetre készülnek keleten, biztosítandó az oroszajkú milliók biztonságát.


Fake News-figyelő

Rengeteg átlátszó hazugság került be a fősodratú médiákba a háborúval kapcsolatban. Az ukránok – ha valamiben tényleg erősebbek – nyilvánvalóan hathatós nyugati támogatással – akkor az a háborús propaganda és dezinformáció. Összeszedtük, ki mit hazudott az elmúlt héten. Előre annyit elárulhatjuk: volt bőven hamis hír ezen a héten is!



100 ÉVES A DÉL-AMERIKAI MAGYAR SAJTÓ

A dél-amerikai magyar sajtó története – II. rész: A fordulatos harmincas évek

Száz éve kezdődött a dél-amerikai magyar sajtó története. Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy felgöngyölítjük a kontinens magyar kolóniáinak teljes sajtótörténetét. Tartsanak velünk! Ígérjük, izgalmas utazás vár ránk téren és időn át…


(folyt. a Dél-amerikai Magyar Hírlap április 8-i számában)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük