Lionel Messi előtt mindig nyitva állnak az FC Barcelona kapui – jelentette ki a katalán labdarúgócsapat vezetőedzője, az argentin klasszissal hosszú éveken át együtt játszó Xavi Hernández.

“Amíg én vagyok a csapat edzője, Messi bármelyik nap ellátogathat az edzésünkre, vagy beszélhet velem. Amit adott nekünk, az felbecsülhetetlen” – nyilatkozta a novemberben szerződtetett szakvezető a spanyol Mundo Deportivo című napilapnak.
    
Hozzátette, az argentin csatár a történelem legjobb játékosa, de jelenleg szerződése van a Paris Saint-Germainnel, amelyhez tavaly két évre írt alá. A tréner azokra a felvetésekre reagált, amelyek szerint hamarosan Messi is visszatérhet a Barcához.
    
A hétszeres aranylabdás Messi – aki 672 góljával a katalán klub történetének legeredményesebb játékosa – a Barcelonával a bajnokságot tízszer, a spanyol szuperkupát nyolcszor, a Király Kupát hétszer nyerte meg. Emellett négyszer ért a csúcsra a Bajnokok Ligájában, háromszor az európai szuperkupában és háromszor a klubvilágbajnokságon.


(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük