Ma este paraguayi idő szerint 18 órakor (közép-európai idő szerint 22 órakor) rendkívüli híradó kerül adásba a kialakult ukrajnai helyzet kapcsán, különös tekintettel a kárpátaljai magyarságra. A műsorban élőben kapcsoljuk Kárpátalját. Kérjük tisztelt Előfizetőinket, tartsanak velünk a mai élő adás alkalmával is!

FRISSÍTÉS

A DAMTV adománygyűjtést indít a rászoruló kárpátaljai magyarok megsegítésére. Kérünk tisztelt Előfizetőinket, hogy akinek módja van rá, támogassa kezdeményezést pénz-, vagy tárgybeli adománnyal!

Tárgyadományok esetén fontos megjegyezni, hogy élelmiszer-felajánlást a vonatkozó szabályok és szállítási lehetőségek tekintetében nem tudunk Kárpátaljára küldeni. Elsősorban meleg ruhára van szükség. Ha bármit fel tud ajánlani, kérjük hívja a képernyőn látható telefonszámot és figyelje az adást a további információkért.

A felajánlott adományokat a DAMTV támogatói segítségével, saját költségén juttatja el Kárpátaljára. Az adományok átadásán híradófelvétel készül, amelyet a DAMTV műsorában bemutatunk.


(a DAMTV – Dél-amerikai Magyar Televízió közleménye)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük