Három perc alatt, “spontán szüléssel” pottyant ki a cigánypurdé a 19 éves cigányasszonyból, annak negyedik (sic!) gyermekeként. A cigányasszonnyal 0.01-kor ért be a mentő a miskolci kórházba – és rá három percre már a magyar ellátórendszer gondoskodó karjaiban találta magát “Magyarország első újszülöttje”. A cigánypurdé a Borsod Abaúj Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban jött világra. Az intézmény tájékoztatása szerint a fiúgyermek 4030 grammal és 55 centiméterrel született – és a török, muzulmán eredetű Szelim nevet kapta.

Magyarország elcigányosodásáról december közepén záródott, negyed éven át hetente jelentkező sorozatot közöltünk a Dél-amerikai Magyar Hírlap nyomtatott számban. Az olvasói visszajelzések alapján a “Magyarország elcigányosodása” az év legolvasottabb, legtöbb interakciót kiváltó cikksorozata lett. A Kárpát-medencei helyszíneken helyben készült cikksorozat a Dél-amerikai Magyar Hírlap valaha készült legnagyobb költségvetésű anyaga.

Anélkül, hogy a valós statisztikák szabadon hozzáférhetőek lennének – a szakértői becslések szerint legkésőbb 12 éven belül a magyarországi újszülöttek többsége már nem magyar, hanem cigány lesz. Ez a fordulópont néhány olyan erősen cigányfertőzött megyében, mint például Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád megye – már rég bekövetkezett.

Miközben Magyarországon a magyar nemzetiségű családok születésszáma 1,0 körüli, addig a cigányságé a legnagyobb valószínűség szerint lényegesen meghaladhatja a négyet is. Az adatok még rémesebb megvilágításba kerülnek annak tükrében, hogy – ahogy a fenti példa is mutatja – a cigányok reprodukciós ciklusa sokkal rövidebb a fehér emberénél. Amíg egy átlagos magyar család eljut a gyermekvállalásig, már bőven a harmincas éveikben járnak a szülők – miközben a cigány nők jellemzően 15-18 évesen már többgyerekes anyának mondhatják magukat. Ezt az egyébként is roppant magas születési számot csak ösztönzik a bőkezű magyarországi családtámogatási támogatások, amelyen a legtöbb cigány család számára alapvető bevéltei forrásként funkcionálnak.

A fehér embernél a közel kétszeres reprodukciós idő és az 1,0-körüli reprodukciós ráta hatványozottan rosszabb reprodukciós számokat eredményez azonos időegységre lebontva. Könnyen belátható, hogy ennek a folyamatnak az eredménye történelmi szempontból roppant rövid időn belül a magyar nemzethalál, a magyarság kisebbségbe kerülése, majd kipusztulása lesz. Ha lesz még valamilyen formában Magyarország a Kárpát-Medencében a XXII. században, azt már egészen biztosan “cigányországnak” fogják hívni – és nem Magyarországnak.

Dúró Dóra független parlamenti képviselő asszony a tárgyban feltett kérdésére az alábbi levelet kapta válaszul:


Röviden fogalmazva: no comment. Közben a nemzethalál folytatódik.


(Dél-amerikai Magyar Hírlap / címlapkép: Facebook)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük