Már több mint 100 ezren látták a Nagykarácsony című romantikus magyar filmet, amely a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült – közölték az alkotók szerdán az MTI-vel. Mint írják, a filmre már majdnem 110 ezren váltottak jegyet, így ez a legnézettebb film a Nemzeti Filmintézet által támogatott alkotások közül 2021-ben. A közlés szerint egy hónappal a hazai premier után, december 25-én vásárolták meg a százezredik jegyet a Tiszeker Dániel által rendezett filmre.
    
A romantikus és humoros vígjátékban Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla, Hernádi Judit és Mészáros Máté látható.
    
A film története szerint Arnold, a tűzoltó, minden kollégája példaképe meg akarja kérni a barátnője kezét. A romantikus esemény azonban katasztrófába torkollik és egy furcsa baleset hatására a tűzoltó még tériszonyos is lesz, akit egy karácsonyi vásárba száműznek egy gyermekelőadás tűzvédelmi ügyeletesének, ahol megismerkedik egy lelkes tanítóval.


(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük