Újabb megdöbbentő Anonymus-videó került fel az Internetre. Gansperger Gyula a felvételen ezúttal is prominens balliberális politikusok viselt dolgairól beszél. A legdöbbenetesebb Szabó Tímea – a körülmények tükrében nagyon is hihető – CIA-ügynökként való leleplezése:



Gansperger (G.): Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, Kabul rózsája, ugye ő a CIA-nek dolgozott kint Kabulban.

További megdöbbentő részletek a videóban:



(Dél-amerikai Magyar Hírlap/Anonymus információi és felvételei alapján)

9 thoughts on “Gansperger Gyula Szabó Tímea CIA-ügynöki múltjáról beszélt”
  1. Nincs gusztustalanabb nőszemély a magyar közéletben, mint ez a rikácsoló CIA-ügynök. Remélem, most már tényleg elindul valami és megkapja a húsz évét, ami a törvény betűje szerint neki jár a minősített hazaárulásért.

  2. Úgy legyen! Van még a Parlamentben néhány ilyen idegen érdekeket képviselő ügynök. Ki velük az országból, de csakis a 20 évük napra pontos letöltése után!

  3. Timi-kém… Timi-kém! Lelkem, bogaram (poloska?)… hogy mászol ki ebből a csávából? Visszahívnak, netán kimenekítenek a gazdáid, vagy játszod tovább a szereped az idióta választóid számára, amíg csak teheted? Csak nehogy egy nap a sajátjaid olvassák fel neked a rögtönítélő bíróság ítéletét! Ronda egy lebukás a tiéd, Timi-kém…

  4. Ezért több – egyébként nagyon is demokratikusnak tartott – országban életfogytiglanira, vagy halálra ítélnék Timi-kémet! A magyar meg csak tűri, hogy idegen ügynököktől hangos a Magyar Parlament…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük