A baloldalon nyomát sem látni annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt és egyéb korrupciós ügyeiket – közölte a Fidesz kedden az MTI-vel azután, hogy a legfőbb ügyész kezdeményezte Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára mentelmi jogának felfüggesztését, és a politikus jelezte lemondását. A közleményben azt írták: a kormánypártok meg fogják szavazni Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését, mert tisztáznia kell magát az igazságszolgáltatás előtt és örömüket fejezték ki, hogy ezt ő maga is így érzi és azonnal lemondott. Azonban a baloldalon hasonló esetben a nyomát sem látják annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt vagy bármelyik másik korrupciós ügyüket – hívta fel a figyelmet a Fidesz.
    
Úgy fogalmaztak: Karácsony Gergely hetek óta menekül, miközben “mára egyértelmű, hogy a Városházán maffia működik”, és a baloldali pártok “jutalékos rendszerben árusítják ki a fővárosi ingatlanvagyont a Gyurcsány-Bajnai holdudvarnak”.
    
Hozzátették: az is kiderült, hogy a baloldalt “Soros és idegen hatalmak pénzelik”, a kijelölt miniszterelnök-jelöltjük pedig többek között “Bige László piszkos pénzén kampányol”.


(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük