A holnap megjelenő új szám tartalmából:

Ünnepek előtt, hullámok után
Hogyan áll a koronavírus elleni védekezés Dél-Amerika országaiban? Összegyűjtöttük Önöknek – és megvizsgáltuk, mik a kilátások a következő hónapkora, mindenek előtt az ünnepekre.

Soros emberei Dél-Amerikában
“Magyar” is akad köztük. A leginkább érintett ország Argentína.

Magyarország elcigányosodása (VIII. rész)
Nyolcadik részéhez érkezett exkluzív tényfeltáró helyszíni riportsorozatunk Magyarország elcigányosodásáról.

Magyar kutyafajták (IV. rész)
A kuvasz. A legnagyobb testű kutyafajtánk nem kimondottan házikedvencnek való, de egészen különleges tulajdonságokkal rendelkezik.

Egykor volt szép napok
Argentína gazdasága a 30-as évek óta többé-kevésbé folyamatos lejtmenetben van. A világ leggazdagabb országai közül mára a világ legnagyobb adósai közé süllyedt, miközben “világrekordot” jelentő mennyiségű államcsődöt volt kénytelen megélni. Létezik-e még bármiféle kiút a kontinens egykori legerősebb országa számára, vagy marad a permanens agónia?

Colorado
Még 1,5 év van az ötévente esetékes paraguayi általános választásokig. Hogyan alakultak az elmúlt 3,5 évben az erőviszonyok, mire lehet számítani 2023-ban – és legfőképp, mire számíthatnak az ország magyarjai? 2018-ban az egyesült baloldal sem tudta megverni a nemzeti-konzervatív Colorado pártot. Lehet-e 2023-ban esélye a magyarországi “moslékkoalíció” helyi megfelelőjének?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük