Lionel Messi kijelentette, hogy labdarúgó-pályafutása után örömmel visszatérne Barcelonába, hogy korábbi csapatánál dolgozhasson. A hatszoros aranylabdás argentin játékos – aki jelenleg a Paris Saint-Germaint erősíti – a katalán Sport című lapnak nyilatkozva hangoztatta, hogy hasznára akar lenni volt klubjának, ahonnan bő két évtized után a nyáron távozott. A francia élcsapathoz két idényre írt alá, a megállapodás egy szezonnal meghosszabbítható.
   
 “Nem tudom, mikor hagyom el a PSG-t, de szinte biztos, hogy a családommal visszatérünk Barcelonába, mert ott akarunk élni. Ezt akarja a feleségem és én is” – mondta Messi. “Szeretnék hasznára válni a csapatnak, és egyszer majd a klub sportigazgatójaként segíteni abban, hogy szeretett klubom továbbra is a világ egyik legjobbja legyen” – tette hozzá.
    
A 34 éves Messi a Barcával tízszer lett spanyol bajnok, hétszer Király Kupa-, nyolcszor spanyol Szuperkupa-győztes. Négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai Szuperkupát és háromszor a klubvilágbajnokságot.


(MTI / címlapkép: Кирилл Венедиктов, CC BY-SA 3.0, link)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük