Magyarország a világtérképen
A magyar külpolitika világpolitikai tényezővé vált – ilyenre a harmincas évek óta nem volt példa. Nem kis részben köszönhető ez a rendkívüli munkabírásáról ismert külügyérnek, Szijjártó Péternek.

Meddig emelkedhet még a gáz ára?
Dél-Amerikával ellentétben a csonkahazában nem kell aggódnia emiatt a polgároknak.

Magyarország elcigányosodása (V. rész)
Immáron ötödik részéhez érkezett a tényfeltáró helyszíni riportsorozat Magyarország elcigányosodásáról.

Magyar kutyafajták (I. rész)
A rövidszőrű magyar vizsla.

Kavicsok a darálóban

Alig több, mint két hónap maradt Karácsonyig – azonban könnyen lehet, hogy idén ismét szokatlan lesz az ünnepünk. A globális ellátási láncokban zavarok vannak, miközben az árak szinte mindenütt erősen meglódultak felfelé. Jó, ha idén időben gondoskodunk az ajándékokról és az ünnepi kellékekről.

Nullpont
Afganisztán történelme sokadjára ismétli önmagát. Ami nem sikerült a briteknek és amibe belebukott a Szovjetunió, abba most csúnyán beletört a magát mindenhatónak képzelő amerikai hadigépezet bicskája is.

Bohócok a cirkuszban
Második fordulójához érkezett az “ellenzéki előválasztás” nevű bohózat Magyarországon. A cirkuszi előadás forgatókönyvét valóban előre megírta Gyurcsány?

Híres dél-amerikai magyarok Tranzisztormágusok
Dél-amerikai magyarok az élvonalbeli processzorfejlesztésben. Exkluzív interjú.

Merkel után
Németország politikájában két évtizeden át volt megkerülhetetlen tényező a CDU pártelnöknője, az elmúlt 16 évben Németország kancellárjaként regnáló Angela Merkel.

Hullámvasút
A magyar labdarúgó-válogatott lenyelhetetlen falatnak bizonyult a Wemblyben az angolok számára – de nem jártak jobban az Eb-n a franciák és a németek sem. Miközben világsztárokat aláznak sorra a magyarok, érthetetlen eredmények születnek nevesincs ellenfelek ellen. Felfoghatatlan, hogy miként “tudott” kikapni ez a válogatott Albániától.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük