Tisztelt Nézőink! Ma asuncióni idő szerint 15 órától rendkívüli hírműsort láthatnak a DAMTV-n Kabul ostromáról. A híradásokon kívül az összes mára meghirdetett műsor elmarad, és későbbi időpontban kerül sugárzásra.

A stúdióban szakértőként vendégül látjuk a Dél-amerikai Magyar Hírlap főszerkesztőjét, Lantos Istvánt, valamint élőben kapcsoljuk afganisztáni vendégtudósítónkat. A műsor további menetéről a televízióban, az események függvényében adunk tájékoztatást.


(DAMTV – Dél-amerikai Magyar Televízió)

4 thoughts on “Műsorváltozás – Rendkívüli hírműsor a DAMTV-n Kabul ostromáról”
 1. Tisztelt Kovács Úr,

  Melyik fajta STB-vel rendelkezik? A kábeltelevíziós beltéri egység (fekete színű), vagy az IPTV-s (kisméretű fehér box, ami az Internetre csatlakozik)? Érdemes megpróbálni egy újraindítást, ezt a RESET feliratú gombocskával tudja megtenni. Ha ez sem oldja meg a problémát, hívja a Televízió technikai ügyfélszolgálatát, ők tudnak érdemben segíteni. Ez a Dél-amerikai Magyar Hírlap oldala, további segítséggel sajnos technikai ismeretek hiányában nem tudok szolgálni.

  Tisztelettel,
  Takács Katalin
  szerkesztő

 2. Kedves Katalin! Köszönöm a segítséget. A router és a box újraindítása megoldotta a dolgot. Nem volt internet a házban. Üdvözlettel, Kovács család Argentínából

 3. Nagy megkönnyebbülés, hogy nem volt technikai jellegű hiba a háttérben. Nálam is újra kell indítani néha ezeket az eszközöket, hogy rendesen működjenek. Gyors konzultációt végeztem az ügyben a DAMTV technikai referensével, aki röviden összefoglalva a következőket tudta elmondani:

  A jól működő alaphálózat megléte az internetes szolgáltatójától függ, erre sajnos IPTV esetében – a Paraguayon kívüli előfizetések mind ilyenek – semmiféle rálátása nincs a DAMTV-nak.

  Tisztelettel,
  Takács Katalin
  szerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük