A hidegvérű barbár gyilkos egy 36 éves tunéziai állampolgár volt. A muzulmán véglény 2009-ben, illegális bevándorlóként érkezett az országba – de azóta menedékstátuszt kapott, jogi értelemben innentől fogva “legálisan tartózkodott” Franciaországban. A befogadott muszlim hálájára azonban ezúttal is hiába várhat a francia társadalom: a rendőrség bizonyítékokat talált a gyilkos mobiltelefonján a gyilkos iszlamista hátterére. Az ártatlan áldozat, egy 49 éves rendőrnő épp az ebédszünetéről tért vissza, amikor a barbár muszlim megtámadta, és hátulról lefogva őt, “alah akbar”-t kiabálva, több vágással szinte teljesen levágta a nő fejét a testéről. A rendőrnőnél, aki 28 éve dolgozott a helyi rendőrőrs recepcióján, nem volt fegyver. Két gyermek maradt árván utána, köztük a kisebbik mindössze 13 éves.

Rendőrségi források szerint a szélsőséges muszlim által véghez vitt barbár gyilkosság 14 óra 20 perckor történt egy 26 ezer lakosú, Párizshoz közeli település rendőrőrsének bejáratánál, a két biztonsági kapu között. A támadó az áldozata mögé lépett, majd amikor mögöttük a kapu bezáródott, a nála lévő késsel, vágások sorozatával, elkezdte levágni a rendőrnő fejét. Amikor a második biztonsági ajtó kinyílt, egy rendőr két lövéssel leterítette a gyáva muszlimot. A rendőrnőnek esélye sem volt, a helyszínen szörnyet halt. A muzulmán barbár is belehalt később a lövések okozta sérüléseibe.

“Ugyanazok a szörnyűségek követik egymást” – írta Marine Le Pen jobboldali politikus, a jövőre esedékes francia elnökválasztás nagy esélyese a közösségi médiában. Rámutatott, hogy mindig “ugyanazokról az iszlamista indítékokról” van szó. Franciaországban rengeteg ártatlan ember vált már a barbár muszlim terror áldozatává – miközben a jelenlegi francia politika legfeljebb csak a szavak szintjén tesz valamit, de a polgárait – különösen a fehér franciákat – nem védi meg a barbár erőszaktól. Az országban nyíltan már beszélni sem szabad az országban milliós számban élő, európai normákat elfogadni nem képes muzulmánok jelentette biztonsági fenyegetésről. A rendszeresen ismétlődő brutális mészárlásokat a hatóságok minden esetben igyekeznek egyedi, szeparált esetnek feltüntetni.


(DÉL-AMERIKAI MAGYAR HÍRLAP)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük