A Clinton News Networkként is emlegetett CNN-en folyamatos a siránkozás Trump választási csalásra utaló kijelentései miatt, és már a hatalom békés átadását követelik meg az amerikai elnöktől – miközben még véget sem ért a szavazás. A CNN még csak említés szintjén sem foglalkozik az egyértelmű bizonyítékokkal, matematikai képtelenségekkel, anomáliákkal.

Szinte képtelenség, hogy tiszta körülmények közt ilyen eredménygörbék szülessenek.
(Michigan / ElectionReporting.com)



A Judicial Watch felmérése szerint 29 állam 352 megyéjében több választónak engedélyezték a szavazást, mint ahányan az adott megyében élnek. Csak ez 1,8 millió szavazatot érint közvetlenül, bár a valós szám ennél jóval magasabb kell legyen – hiszen a kiskorúak és a választástól távol maradók miatt sokkal kevesebb kellene, hogy legyen a valóban szavazók száma, mint egy adott területi egység összlakossága. Meglepő módon ez a legkevésbé sem érdekli a CNN-t, az MSNBC-t és a többi amerikai fake news tömegmédiát – akik továbbra is arról beszélnek, hogy Donald Trump bizonyítékok nélkül kiáltott választási csalást.

Bill sokkal inkább “elfogadóbb” a Trump családdal-, legalább is annak hölgytagjaival szemben.



Hillary Clinton 2016-os választási veresége után tombolt a dühtől, majd számos szabály- és törvénysértés gyanúja miatt kellett szembe néznie a törvénnyel a Trump-adminisztráció eddigi négy éve alatt.


(Dél-amerikai Magyar Hírlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük