Az osztrák oe24 és a magyar Hír TV hét halottról számolt be, az M1 és az Origó legalább három halottról tud. Az Osztrák Belügyminisztérium pillanatokkal ezelőtt véget ért sajtótájékoztatóján megerősítették, hogy “legalább egy” erősen felfegyverzett terrorista még szabadlábon van. A sajtótájékoztatón közölték azt is, hogy holnapra feloldották az iskolakötelezettséget az iskolások számára, és mindenkit – akinek nem nélkülözhetetlen a lakása elhagyása – arra kérnek, hogy maradjon otthon. A városba vezényelték a “Cobra” speciális egységet, valamint szinte minden mozgósítható rendőri erőt. Korábban arról is beszámolt az ORF – az osztrák közszolgálató televízió – hogy Kurz kancellár katonai erőket is Bécsbe vezényel.

Kurz kancellár tájékoztatója közben.
(közösségi média/ORF képernyőfotó)
A Belügyminisztérium Sajtótájékoztatója.
(közösségi média/ORF képernyőfotó)




A muzulmán barbárok automatafegyverekből nyitottak tüzet, összesen hat különböző, belvárosi helyszínen. Egy iszlamista barbárt agyonlőttek az osztrák rendőrök. Korábban arról is érkezett jelentés, hogy egy muszlim felrobbantotta magát, de ezt nem erősítették meg hivatalos forrásból. Legalább két rendőr is megsérült, közülük egynek válságos az állapota. A Belügyminisztérium jelentése szerint 15 embert kórházba szállítottak, köztök hétnek nagyon súlyos, vagy válságos az állapota.


Muszlim terroristát üldöznek a rendőrök.
(Twitter)



Nem is olyan rég még ilyen és ehhez hasonló transzparensekkel várták egyes (nem túl eszes) bécsiek a muszlim betolakodókat:

(Twitter)
Az európaiaknak kezd felnyílni a szemük: egyre kevesebben tűrik el a középkori barbárokat Európában. Egy valami biztos: nehéz lesz tőlük megszabadulniuk.
(karikatúra : közösségi média)
Sokan a “basát”, a török diktátort, Erdogant látják a muszlim terroristák inváziója mögött. A közel 9 milliós Ausztriában 250 ezerre tehető a törökök száma – bár a bűnözési statisztikákban jelentősen túlreprezentáltak, mint ahogy a többi muzulmán is. Általános nézet szerint a közel 9 millió ausztriai lakosból már 6,5 milliót sem éri el az igazi, tősgyökeres osztrákok száma.
(karikatúra : közösségi média)

(Dél-amerikai Magyar Hírlap / címlapkép: közösségi média, képernyőfotó az ORF televíziós műsorából)

One thought on “Muszlim barbár(-ok) gyilkolt(-ak) Bécsben is”
  1. Elég volt a gyengeségből! Ideje kipenderíteni ezeket az állatokat a világ kulturált feléből oda, ahova valóak: a középkori viskóikba, a középkori idiotizmusukkal együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük