Három halottja van annak a támadásnak, ami a nizzai Notre Damban történt közép-európai idő szerint ma délelőtt.

Egy 70 éves imádkozó nőt lefejezett, egy kétgyermekes 45 éves polgári alkalmazott sekrestyés férfi torkát elvágta, majd egy 30 éves nőt nyakon szúrt a muszlim barbár. A fiatal nő még el tudott menekülni a templomból, de a muzulmán utolérte és összeszurkálta a templom előtti téren. A fiatal nőt is le akarta fejezni a mohamedán terrorista, de az még utolsó erejével be tudott menekülni egy közeli kávézóba, ahol végül meghalt. Utolsó szavai a következők voltak:

“mondjátok meg a családomnak, hogy szeretem őket!”

A 21 éves barbár muszlim véglény, brahim aouissaoui a nem kevésbé barbár múlttal rendelkező “mohamed próféta” feltételezett születésnapját szerette volna “méltó módon” megünnepelni. A vallási terroristát meglőtték és elfogták a rendőrök, aki a támadás előtt végig “allah akbar”-t üvöltözött. Sajnálatos módon nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. Ismerve az európai “igazságszolgáltatás” gyengeségeit, néhány év múlva már szabadon is fogják engedni a háromszoros gyilkos muzulmánt…

A muszlim barbár csupán egy hónappal ezelőtt érkezett Európába, Lampedusa szigetére – de az olasz hatóságok elengedték az illegális betolakodót, és az két hete Olaszorzságból Dél-Franciaországba utazott. Az ú.n. “menekültek” nem utazhatnak szabadon Európában, mégis minden további nehézség nélkül Franciaországba jutott, pedig a koronavírus miatt elméletileg még nehezebb is lenne az utazás.

Egy további iszlamista hátterű támadásról is hírek érkeztek Avignonból, 250 km-re Nizzától. A hatóságok szerint a két támadás között kapcsolat lehet. Szerencsére az Avignonban “allah” akbarozó, késsel támadó muzulmán barbárt még időben agyonlőtték a derék francia rendőrök.


(Címlapkép: LimeWave Photo link)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük