Az olaszországi Comóban egy halott férfit találtak az utcán: mint kiderült, a férfi a város 51 éves közkedvelt papja, akivel sokszoros késszúrással végzett a hidegvérű gyilkos. Roberto Malgesinire a saját plébániája közelében találtak rá, vérbe fagyva. A gyilkosa is csakhamar rendőrkézre került: egy tunéziai muszlim migráns – akit a pap naivan segített – lett végül segítője gyilkosa.

A halálra késelt pap, Roberto Malgesini.



A pap a segítség mellett korábban befogadta a gyilkost a plébániára is, hogy ott alhasson. Jó kérdés, hogy Tunéziában milyen háború lehet, ami elől menekülnie “kellett” az ú.n. “menekültnek” – minden esetre sajnálatos módon Olaszország impotens baloldali vezetése nem küldte vissza még időben a betolakodót.

A környéken tízezer-szám vannak jelen erőszakos migránsok, akik a környékbeliek állatait – köztük macskákat, kutyákat is – leölik, a kertjeiket feldúlják, a kamráikat kifosszák. Szinte nap mint nap érkeznek a pap megöléséhez hasonló hírek, többségében nők, gyereklányok megerőszakolásáról, megöléséről. Ilyen, egészen elképesztő állapotokról számolt be az egyik környékbeli falu polgármestere – emlékeztetve, hogy a környékbeli olaszok már ki sem mernek mozdulni az otthonaikból.

Mindeközben újra ezrével, bármiféle akadály nélkül özönlenek a szinte kizárólag bűnözésből és/vagy segélyekből élő, ki tudja milyen szélsőséges háttérrel, papírok nélkül érkező muzulmán férfiak Olaszországba.


(Dél-amerikai Magyar Hírlap / közösségi média források alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük