A Gerilla – Franciaország végnapjai facebookos oldal számolt be a Nigerben lemészárolt francia fiatalok elgondolkodtató esetéről.

A francia Acted civil szervezet (NGO) hat Nigerben dolgozó munkatársa úgy döntött, hogy jó szabadidős program leutazni az ország Kouré tartományába zsiráfokat nézni. A terület a francia Külügy tájékoztatása szerint sem ajánlott a jelenlévő muszlim terrorszervezetek miatt, de ez a jelek szerint nem izgatta a fiatal aktivistákat. Egy nigériai sofőr és egy szintén nigériai túravezető társaságában indultak útnak, bármiféle védelem vagy fegyveres kíséret nélkül.

A végeredmény a képeken látszik. A jeep-et motoros támadók megállították, a bent ülőket agyonlőtték, majd felgyújtották a kocsit. Az egyetlen kivétel az egyik lány volt: ő el tudott menekülni néhány métert, mielőtt utolérték, és elvágták a torkát.

https://www.lci.fr/international/koure-huit-personnes-dont-six-francais-tues-au-niger-que-sait-on-sur-cette-attaque-2161318.html



— FIGYELEM! — Felkavaró képek a felelőtlen, vágyálmaiknak és tévképzeteiknek áldozatul esett áldozatokról. Megtekintésüket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

(Forrás: Facebook: Gerilla – Franciaország végnapjai / LCI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük