Az eper jelenleg egész Paraguayban a szezonját éli. Az édes gyümölcsöket most a szokásosnál is nagyobb örömmel vásárolhatjuk. Egy egyetemi hallgató eperárusításra adta a fejét – de nem egészen a megszokott módon – és nem is ment rosszul számára: volt, hogy két óra leforgása alatt 30 kilót tudott eladni, ezért a lányt ma epermodellnek hívják Paraguayban. Yanet Riveros, a közösségi oldalán forgalmazza a gyümölcsöt, ahol az ügyfelek házhoz szállítással rendelhetik meg kívánt mennyiséget. A fiatal hölgy egy interjúban megemlítette, hogy mindössze két óra leforgása alatt el tudott adni 30 kilót.

„Mivel az egyetemi előadásaim jelenleg virtuálisak, van időm pénzt keresni. Arra gondoltam, hogy epret értékesítek olyan módon, hogy felhasználom az ismerőseim nagy számát a közösségi hálózatokon. A gyümölcs jelenleg is a szezonját éli”- emlékeztetett Riveros kisasszony. Amikor felajánlotta az első csomag epret a közösségi oldalán, gyorsan virálissá vált a poszt. „A rendelkezésre álló szabadidőmben szervezem a tevékenységet. Nem tudok szállítani olyan napokon, amikor virtuális előadásaim vannak”- mondta Riveros.

Azok, akik úgy vélik, hogy a hölgy megjelenése miatt az ügyfelek leginkább férfiak lennének, tévednek. „Az igazság az, hogy eddig minden vásárló nő volt. Nagyon boldog vagyok, nagyon meglepett a reakció és tetszik az egész. Egy kicsit mindig elbeszélgetek a vásárlóimmal, majd folytatom a szállítást ”- mondta Riveros.

(Wochenblatt / Twitter / Instagram / Cronica)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük