A rendőrök néhány órán belül két fiatalkorút, egy 14 és egy 16 éves cigánykant állítottak elő, akik a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazták az idős, 77 éves sértettet – gyakorlatilag agyonverték – hogy a helyszínen életét vesztette. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást “ismeretlen tettessel” szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2021. szeptember 14-én 14 óra 30 perc körül Monok külterületén egy 77 éves – akkor még ismeretlen kilétű – férfi holttestét találták meg, akinek halálát az elsődleges vizsgálatok alapján idegenkezűség okozta.

A bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök a bejelentést követő pár órán belül megállapították az elhunyt kilétét, illetve azonosítottak és a rendőr-főkapitányságra előállítottak két fiatalkorút, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A bűncselekménnyel kapcsolatos eljárási cselekményeket a rendőrség jelenleg is végzi, a gyanúsítottak kihallgatása folyamatban van.

Mint kiderült, a cigányok az idős férfi autóját ellopták, de nem jutottak messzire: a Monok mellett lévő tó partján elakadtak vele. Az idős férfi utolérve őket, kérdőre vonta a két cigány tolvajt – azonban azok bárminemű megbánás helyett inkább agyonverték az áldozatot. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett el a cigány származású gyilkosaitól, hogy már a helyszínen életét vesztette. Egy helybéli elmondása szerint olyan sérüléseket szenvedett, hogy esély sem lett volna a megmentésére. A brutális cigányok által elkövetett gyilkosságnak tanúja volt egy arra járó személy, aki sokkot kapott a látottaktól.

Jellemző a magyarországi idegenlelkű médiákra, hogy szelíden, mint ha csak megtréfálták volna az idős bácsit és utána mindhárman egy jót nevettek volna az egészen, “gyerekeknek” nevezték az elvetemült cigány gyilkosokat – akik gyomorforgató módon végeztek a védekezésre szinte teljesen képtelen, idős áldozatukkal. A részletekről kegyeleti okok miatt nem számolunk be.


(Dél-amerikai Magyar Hírlap/police.hu, és egy helyi informátor információi alapján / címlapkép: police.hu)

One thought on “14 és 16 éves cigányok öltek meg egy 77 éves férfit Monokon”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük